Creating space for an NGO hub within an existing building in the CBD of Johannesburg

Let's go Jozi

Located opposite the Metro Mall on Bree Street, the project was done in collaboration with Let's go Jozi - an organisation providing aftercare for children attending school in the inner-city. The aim was to create a safe space within an existing building, thus creating space within existing space.



The design solution consisted of a wall partition with multiple functions. Apart from the conventional function of a wall providing enclosure, it is also designed to provide seating, pin-up space and a visual link to the inside where the same wall becomes the shelving and counter space.

providing a sanctuary for children in the inner-city

Architectural design: Residential / Commercial / Community

Interior design: Exibition stands / Store design / Restaurant design

Proffesional model building

3D modeling: 3d rendering / BIM service

Specialize: Lightweight steel / Radio studio design / Design & build projects / mobile architecure

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle